ANKARA / PURSAKLAR - Ülker İlkokulu

Nis

‘’Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla buluşuyor’’ temasıyla, ''Minik Eller, Büyük Hayaller'' adı altında çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz geleneksel sanatlarımız, kültürel miraslarımız aracılığıyla oluşturulan; yeni ilgi alanlarına yönelmelerine ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlayan etkinliklerde katıldılar. İlçemizde bulunan ''Aile Yaşam Merkezine'' yaptığımız gezide öğrencilerimiz ebru ve resim sergisini gezip seramik çamurları ile özgün ürünler yaptılar.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşku içinde kutlandı. Programa emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Oklulumuz 3/C sınıfı öğretmeni Serap YALÇIN öğrencilerinin hazırlamış oldukları doğal ve yapay çevre ile ilgili maketler okul koridorumuzda sergilendi. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrebncilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuz Anasınıfı F şubesi, 3/B ve 3/F  şubelerinin  öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programla çoşku içinde kutlandı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 07.03.2024 tarihinde deprem tahliye tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuz 4/F sınıfı öğrencileri yapmış oldukları görsel sanatlar çalışmalarını okulumuzda sergilerdiler.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı ile Hayat Holding arasında  imzalanan protokol kapsamında yürütülen  'Hayata İyi Bakarız Ekolojik Okuryazarlık Eğitimi' projesinde  okulumuz 3/A, 3/D, 4/F ve 4/G  sınıfları öğretmen ve öğrencilerimizin yapmış oldukları etkinliklerden fotoğraflar.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayında öğrencilerimizin hazırladığı atasözü/deyim resimleme sergimiz okulumuz giriş katındadır.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftamız.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  hikaye yazma yarışmalarında 1. olan öğrencilerimize başarı belgeleri ve ödülleri verildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  'Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması.'

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık ayında yapılan slogan/afiş yarışmasında okulumuzda 1. olan 2/H sınıfı öğrencisi Kutay AKSOY'a başarı belgesi ve hediyesi okul müdürümüz Sayın Aydın KUTLU tarafından verilmiştir.

HİKAYE YAZIYORUZ

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Afiş Hazırlıyoruz