ANKARA / PURSAKLAR - Ülker İlkokulu

Şbt

BAKANLIĞIMIZ TARAFINDAN 2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM BAŞLATILAN OKUL ÖNCESİ ÜCRETSİZ YEMEK HİZMETİMİZ BAŞLAMIŞTIR

Ara

PURSAKLAR BELEDİYESİ TARAFINDAN OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN "BİLİM PURSAKLAR" ETKİNLİKLERİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZ HEM ÖĞRENDİ HEM DE EĞLENDİLER. EMEĞİ GEÇEN PURSAKLAR BELEDİYESİNE VE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ SAYIN MAHMUT ÖZER TARAFINDAN DZENLENEN "MATEMETİK SEFERBERLİĞİ TANITIM TÖRENİ"NE OKULUMUZ ÖĞRETMENİ MUKADDES DİŞÇİ VE ÖĞRENCİLERİ KATILDI

May

Okulumuz öğretmenlerinden Tülay Gül ve 4C sınıfı öğrencileri Short Moral Stories e twinning projesinin sonuna gelmişlerdir. Proje sonunda öğretmenimiz proje kurucuları tarafından katılım sertifikasını dijital olarak almıştır.

May

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN GÜLŞAH GENÇ 3/A  İLE READİNG A MAD LOVE E TWİNNİNG PROJESİ İLE PURSAKLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YAYGINLAŞTIRMA SERGİSİNDE ETKİNLİĞİNİ SUNMUŞTUR

May

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN GÜLŞAH GENÇ I SİNG ILEARN E TWİNNİNG PROJESİ İLE PURSAKLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YAYGINLAŞTIRMA SERGİSİNDE ETKİNLİĞİNİ SUNMUŞTUR

Nis

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Yasemin Sütçü'nün ortak olduğu Nature's Media eTwinning projesiyle çocuklarımız temiz ve yenilenebilir enerjiye dikkat çekmek için kendi rüzgar tribünlerini tasarladılar. Hem çevre hem de enerji kaynakları hakkında bilinçlenen çocuklarımız eğlenirken öğrendiler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.